Bemer Therapie

Een goede doorbloeding is van groot belang voor je gezondheid! Alleen als jouw cellen krijgen wat ze nodig hebben, kunnen ze doen wat ze moeten doen.

Ik zal in het kort uitleggen waarom een goede doorbloeding belangrijk is. De bloedsomloop is het transportsysteem van het menselijk lichaam. Het lichaamsweefsel en de organen worden van voedingsstoffen en zuurstof voorzien terwijl tegelijkertijd afvalstoffen worden afgevoerd. 74% van dit proces vindt plaats in de kleinste bloedvaten, de zogenaamde microcirculatie. En daar richt de Bemer zich op! 

Met de Bemer verbetert je bloedcirculatie waardoor je energie toeneemt en je afweersysteem versterkt. Klachten kunnen drastisch verminderen of verdwijnen. Enkele voorbeelden: verlichten van pijn, het herstellen van evenwicht in het lichaam en geest, verbetering van de spijsvertering, vermindering van klachten van reumatische aard, chronische vermoeidheid, betere wondgenezing, enz.

snellere bloedvatbeweging​
27%
betere doorbloeding in de haarvaten
29%
sterkere terugstroom naar het hart
31%
hogere zuurstofvoorziening voor het lichaam
29%

Deze waarden kunnen bereikt worden na 30 dagen behandeling. Bron: R. Klopp; Berlijns instituut voor microcirculatie, 2010.

Tijdens de darmspoeling kun je gebruik maken van de Bemer waarbij je op een mat ligt, die binnen 8 minuten jouw microcirculatie stimuleert. Hierdoor zal je darmwand beter doorbloed worden, waardoor er een nog betere hydratatie zal plaatsvinden.

Logo_Bemer