Kruiden

Kruiden kun je zien als geconcentreerde voeding. Je kunt er heel veel mee en net als voeding zorgen kruiden ervoor dat alle stoffen erin zitten die nodig zijn om de opname in je lichaam zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Als je iets goed kunt opnemen wordt het ook allemaal beter verteerd.  

In deze webwinkel vind je losse kruiden om zelf kruidenmengsels te maken. Ook zijn er al een aantal kruidenmengsels standaard gemaakt. Verder vind je kruidendruppels, de zogenoemde tincturen. Deze kun je enkelvoudig bestellen, dus 1 kruid per flesje en je vindt ook tinctuur complexen. De complexen bevatten meerdere kruiden voor een bepaald doel. Bij de thee en de tincturen staat het orgaansysteem waar de kruiden werkzaam zijn en je vindt er welk deel van het kruid gebruikt wordt. Waar mogelijk is ook de werking op het emotionele of psychische vlak vermeld.  

 
Als je wilt weten wat de kruiden precies doen, kun je het kruidenboek van Lisette kopen. Hier staan 100 Westerse kruiden in beschreven met een uitgebreide werking en ook de dosering van het kruid. (Handboek Geneeskruiden door Lisette Timmermans)

Wil je je gezondheid een boost geven, kijk dan op de
website van Lisette Timmermans.

Klik op de onderstaande link.