Gezond zijn is een groot geluk, gezond blijven is een kunst!

Mijn visie is dat je bent wat je eet en drinkt. Deze zin heb je waarschijnlijk wel eens meer gehoord en ik ben er van overtuigd dat dat zo is. Maar dat niet alleen… Je bent ook wat je lichaam met je voeding kan doen.

 
• Al kun je nog zo gezond eten en drinken als je darmen gestrest of ontstoken zijn, kan je lichaam de voedingsstoffen niet goed opnemen. Een darmspoeling kan hier zeker verbetering in geven!
• Al kun je nog zo gezond eten en drinken als je voeding niet bij je spijsvertering past, kan je lichaam hier last van krijgen. Een voedingsadvies kan hier wellicht uitkomst bieden! 
• Al kun je nog zo gezond eten en drinken als je lever de afvalstoffen niet goed kan afvoeren, kan je lichaam de afvalstoffen op gaan slaan. Een leverreiniging kan ervoor zorgen dat je lever zijn functie beter gaat uitvoeren!
• Al kun je nog zo gezond eten en drinken onze voeding heeft vaak niet voldoende vitamines en mineralen in zich. De voedingssupplementen van Beyuna kunnen hier zeker een bijdrage aan leveren! 
• Al kun je nog zo gezond eten en drinken als je microcirculatie minder werkt, is je doorbloeding niet optimaal. Bemer-therapie zorgt ervoor dat dit meer op gang komt.
Ik predik natuurlijk voor mijn eigen parochie en er zijn nog veel meer manieren om je gezondheid op peil te houden. Een belangrijk gegeven vind ik wel dat je de oorzaak aan moet pakken waardoor symptomen verdwijnen. De manier waarop kun je zelf bepalen door naar je gevoel te luisteren en open te blijven staan voor andere ideeën.
Darmvisie tegeltjeswijsheid

Als je met mij wil praten over mijn ideeën… De deur is open!