Inspiratiebronnen

Ik ben van mening dat je niemand voor niks tegenkomt en ik wil in het volgende stukje de mensen die mij hebben geïnspireerd en/of geholpen met het opzetten van mijn praktijk Darmvisie in het zonnetje zetten.
 
In Driebergen heeft een grote kanjer een prachtige praktijk Santura waar je allerlei behandelingen kunt ondergaan waaronder darmspoelingen. Deze kanjer heet Liesbet van Muijlwijk en ik heb haar leren kennen via mijn oom. Zij heeft me kennis laten maken met darmspoelingen en me een bredere kijk op de wereld gegeven. Nog steeds ga ik minstens 1 keer per jaar een paar dagen naar haar toe voor wat ik mijn ‘detoxweekend’ noem. Ik doe een leverreiniging en darmspoelingen, krijg heerlijk gezond eten en doe heel veel nieuwe ideeën op.
 
Via Liesbet ben ik in contact gekomen met Lisette Timmermans. Zij gaf me mijn eerste darmspoeling en bij haar heb ik verschillende workshops over voeding gevolgd. Lisette is een hele lieve en wijze vrouw en degene die mij colonhydrotherapie heeft geleerd. Dit zijn darmspoelingen, maar Lisette heeft me doen inzien dat o.a. ook voeding en het emotionele aspect heel belangrijk zijn. Ook heeft ze mij de kans geboden om in haar praktijk aan de slag te gaan. Helemaal super! 
 
Voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling wil ik graag de volgende mensen noemen:
Alan Jenks; chiropractor in Maasdijk en een man bij wie ik veel kennis opgedaan heb over het menselijk lichaam en voeding. Hij zorgde ervoor dat mijn lichaam recht bleef en ik pijnvrij en lekker kon bewegen.
 
Ineke Rovers is een prachtig mens uit Maasdijk die mij via holistische massages meer balans heeft gegeven in mijn lichaam en geest. Ik word altijd blij door haar positieve energie als ik haar tegenkom.
 
Nog zo’n mooi mens met hele fijn energie is Miranda Mol uit Strijen. Ik ken haar via een vriendin en zij geeft Bars behandelingen. Met haar handen laat ze de energie stromen, haalt ze negativiteit weg en er komt plaats voor positieve dingen.
 
En als laatste, maar zeker niet de minste is Frans Boers, manueel therapeut uit Monster. Een bijzondere man die met zijn handen wonderbaarlijke dingen doet. Als ik zonder handen fietste, had ik altijd het idee dat ik scheef zat. Na 1 behandeling was dat weg en ik voelde me prettiger, meer in balans.
 
Het zijn stuk voor stuk kanjers die je kunnen helpen meer in balans te komen met jezelf en je omgeving dus zoek ze op en maak gebruik van hun kunde!