Beyuna

Met de producten uit het Beyuna assortiment bevorder je een gezonde levensstijl.

Darmvisie Beyuna

Inside Out

Beyuna heeft als missie om preventieve gezondheid een nieuwe dimensie te geven door de markt van biologische voedingssupplementen met producten te voorzien die het menselijk lichaam juist die aanvullende voedingsstoffen geven die bijdragen aan een gezond leven voor iedere consument. Alle lichaamscellen hebben volgens onze filosofie en ervaring stoffen nodig om optimaal te functioneren. Beyuna loopt voorop als het gaat om de samenstelling van gezonde producten. Net als gezonde voeding ondersteunen de Beyuna biologische voedingssupplementen jouw gezonde, persoonlijke levensstijl van binnenuit: ‘Inside Out’.
Beyuna supplementen zijn GMO-vrij en biologisch. Ze worden vanuit het Clean Label principe gemaakt, dus zonder onnodige toegevoegde hulp-, vul- en kleurstoffen.

Outside In

Niet alleen voeding heeft invloed op onze gezondheid, ook verzorgingsproducten, make-up en nagellak. En omdat met name nagellak vaak een grote hoeveelheid schadelijke en hormoonverstorende ingrediënten bevat, heeft Beyuna haar assortiment uitgebreid met de mens- en milieuvriendelijke verzorgingsproducten van Zoya.
Zoya nail polish staat bekend als de BIG10 Free: géén tolueen, kamfer, formaldehyde, formaldehyde hars, parabenen, TPHP, xyleen, ethyl tosylamide, dibutylftalaat en loodvrij. De focus van Zoya is gericht op gezondheid en welbevinden. Alle kleuren nagellak van Zoya zijn veganistisch en dierproefvrij. De lippenstift van Zoya is dierproefvrij en is vrij van lood. De lippenstift van Zoya is ook vrij van microbeads.

Beyuna geeft invulling aan de missie en visie door producten en diensten aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwalitatieve normen.